http://GREENPEE.NL/wp-content/uploads/2020/08/collage-GP-Amsterdam-1280x1280.jpg

Onlangs hebben wij 12 nieuwe GreenPee’s geïnstalleerd in het centrum van Amsterdam. Je kan ze vinden in op de Wallen, omgeving Leidseplein en omgeving Rembrandplein. de gemeente Amsterdam bereidt zich hiermee steeds meer voor op de klimaattransitie en bestrijdt gelijktijdig op een circulaire wijze het wildplassen. En dit alles door meer groen toe te voegen aan de openbare ruimte!. win win toch! #greenpee #circulair #wildplassen

Welke gemeente volgt?

Ook een GreenPee in jouw omgeving?

Bent u geïnteresseerd in de GreenPee en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *