CirculairDuurzaamGreenPeeGreenPee geplaatstHet circulaire urinoirIn de mediaLaatste nieuwsDe nieuwe 2 persoons GreenPee, klaar voor de klimaattransitie

3 juli 2020by GreenPee0
http://GREENPEE.NL/wp-content/uploads/2020/07/collage-GreenPee-new-1280x1280.jpg

Hij is er, de nieuwe 2 persoons GreenPee, en binnenkort op diverse plekken in Amsterdam te bewonderen en uiteraard te gebruiken. Jouw urine is namelijk Liquid Gold. Urine zit boordenvol fosfaten en mineralen die essentieel zijn voor plantengroei. Wij verwerken de urine dan ook tot een hoogwaardige biologische meststof. Dit doen wij niet alleen maar in samenwerking met Semilla Sanitation.

De GreenPee is uiteraard net als het voorgaande model waterloos, hoeft niet te worden aangesloten op het riool. dus makkelijk op een andere locatie te plaatsen en circulair. De GreenPee is klaar voor de klimaattransitie.

Welke gemeente volgt?

Ook een GreenPee in jouw omgeving?

Bent u geïnteresseerd in de GreenPee en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *