http://GREENPEE.NL/wp-content/uploads/2018/06/a54531fc-f4eb-431f-b714-f9cef1eca752-3.jpg

Vandaag zijn de eerste 4 GreenPee’s geplaatst in Amsterdam, hiermee heeft Amsterdam de primeur voor Nederland! De GreenPee’s zijn geplaatst rondom het drukke Rembrandtplein en zullen vanaf aankomend weekend te gebruiken zijn.

Met het plaatsen van de GreenPee’s wordt een circulaire en groene oplossing geboden tegen het wildplassen. De urine wordt namelijk opgevangen in een bak met hennepvezels. De hennepvezels, gemengd met de fosfaatrijke urine van bezoekers, wordt na composteren gebruikt als meststof voor het groen op het Rembrandtplein.

Foto’s van de plaatsing op Rembrandtplein:

Ook een GreenPee in jouw omgeving?

Bent u geïnteresseerd in de GreenPee en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *